Reviews

 
 

Hier zijn enkele reviews te lezen van onze gasten, die in de zomer van 2016 en 2017 in ons huis Bos de Rabaud vakantie hebben gevierd. Wij, Joseph en Corrine, willen allen bedanken voor de mooie referenties. Wij hopen dat jullie nog eens terug komen om uit te rusten en te genieten van de natuur in de Franse campagne. Het is onze prioriteit ervoor te zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt en jullie uitgerust en opgeladen weer naar huis gaan.

Joseph en Corrine

 

Iris, Jop, Jade en Nova Berkhout

“Wat een mooie plek en wat hebben we hier genoten! Heerlijk om onze eerste vakantie met twee kleine meisjes in zo’n omgeving door te kunnen brengen. Dank voor de manier waarop jullie ons hier thuis laten voelen (kinderbedjes, box, kinderstoelen, speelgoed, potje, zwembad, schommel, trampoline etc). Jullie hebben overal aan gedacht en we komen graag terug in Maison Du Bonheur.”


Joris, Francis, Sandor, Sherin en Sonja

“Wat een prachtige periode, Heerlijk weer, verkoelend zwembad, prachtige tuin en wat een rust! Alles was perfect. We komen graag nog eens langs.”


Jaap, Susan, Eva en Ria

“Prachtige plek en een prachtig uitzicht en huis, Eva heeft zich vermaakt op de schommel en met de ontdekkingstocht in huis en tuin.”


Linda, Helene, Eline, Pieter en Jeroen

“Dank je wel voor de fantastische ontvangst op jullie mooie Domaine. Het was heerlijk om hier te zijn, een plek om nog eens terug te gaan.

Mercie, une grande mercie voor de vakantieweek in jullie “Paradijsje.”


Britte, Kenny, Lars en Finn

“Aan Corrine en Joseph maar één ‘boodschap’: proficiat! Het is nog zoveel beter hier dan we hadden verwacht.”